"Redegjøre" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Redegjøre

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

kontoen for (phrasal verb) (transitive) For å forklare ved å knytte omstendigheter; å vise at noen en, ting eller medlemmer av en gruppe er tilstede eller har blitt behandlet. Jeg trenger ikke å gjøre rede for noe til deg. Den lagerformann var ventet å stå for noe materiale fjernes. en. 1905 Sir Arthur Conan Doyle, "The Adventure of Dancing menn", i The Return of Sherlock Holmes, WR Caldwell & Co. (1905), side 78: "Men det er fortsatt fire patroner i revolveren. To har blitt sparket og to sår påført, slik at hvert punkt kan gjøres rede for. »(Transitive) Å være den primære årsaken til The kraftig regn vil redegjøre for mettet tilstand av landet. (transitive) å utgjøre i mengde eller del. Tyske høyttalere stod for 37% av befolkningen. 1 992 nov 15, "Forskere overvåking retur av ulv til øvre utstikkende", Chicago Tribune: ... og bil streiker står for mer enn 50 000, er det åpenbart ulvene 'effekt på statens hjort flokken er så liten som å være meningsløst. (transitive) For å gjøre eller gjengi et oppgjør av midler, personer eller ting. (transitive) For å være ansvarlig for. (transitive) Å ødelegge eller satt ut av spill. Coyotes står for flere kaniner enn jegere gjør. 1 942 okt 11, "Kontroll av Fortress, Liberator Raid På Lille avslører Høy Enemy Loss", Hartford Courant: Allied Air Forces konto for 34 Axis Aircraft 1972 22 februar "Jet Missile Downs Mig I Dogfight", The Bulletin: Sør-vietnamesisk kontra angrepene hjalp konto for 239 geriljaen rapportert drept i 24 timer og endte på seks i dag, 86 av dem i allierte luftangrep


Referanse:

account for

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Redegjøre. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 162 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Redegjøre ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 1621 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk