"i følge" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

i følge

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

i takt med på grunnlag av


Preposisjon:

i henhold til (idiomatisk) Basert på det som er sagt eller fremgår av; på autoritet. (Kan vi hittil sitat?) Thomas Babington Macaulay Ifølge ham, hver person var å bli kjøpt. 2 013 8. juni "Obama går troll-jakt", The Economist, volum 407, nummer 8839, side 55: Ifølge denne sagaen om intellektuell-eiendom misantropi, disse skapningene streife næringslivet, kjøpe opp patenter og deretter bruke dem til å kreve ekstravagante utbetalinger fra selskaper de anklager for krenkende dem. Ofte sine ofre betale opp heller enn å møte kostnadene ved en juridisk kamp. I henhold til retningslinjene, tar limet 24 timer for å tørke. På en måte som samsvarer eller tilsvarende; proporsjonalt (Kan vi hittil sitat?) Thomas Brisling Vår iver skal være i henhold til kunnskap. Avhengig av.


Referanse:

according to

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av i følge. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 123 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av i følge ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 1597 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk