"overnatting" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

overnatting

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

accommodation


Engelsk Uttale:

ac•com•mo•da•tion


Substantiv:


Etymologi

(Latin) accommodatio, fra accommodare: konferere (fransk) overnatting.


Definisjon

1. Det å montering eller tilpasning, eller staten blir montert eller tilpasses; tilpasning; justering; - Etterfulgt av å. "Organiseringen av kroppen med overnatting til sine funksjoner." Sir Middle Hale.

2. Vilje til å ta imot; obligingness.

3. Uansett leverer ØNSKES eller gir letthet, forfriskning, eller praktisk; noe møblert som er ønskelig eller nødvendig; - Ofte i flertall; som, accomodations - det er, losji og mat - på et vertshus. Sir (walisisk) Scott.

4. En justering av forskjeller; tilstand av avtalen; forsoning; oppgjør. "For å komme til når det gjelder overnatting." Macaulay.

5. Anvendelsen av en forfatter språk, på bakken av analogi, til noe som ikke opprinnelig er nevnt eller ment. Mange av disse sitater fra Det gamle testamente ble trolig ment som noe mer enn rom. Paley.

6. (Common) (a) Et lån av penger. (b) En overnatting regning eller notat. Overnatting regningen, eller notat (felles), en veksel som en person aksepterer, eller et notat som en person gjør og leverer til en annen, ikke på et vederlag mottatt, men i den hensikt å skaffe penger på kreditt. - Overnatting coach, eller tog, en som kjører i moderat tempo og stopper på alle eller nesten alle stasjoner. - Overnatting stige (Nautical), en lett stige hang over på siden av et skip ved landgangen, nyttig i stigende fra, eller synkende til, småbåter.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av overnatting. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 103 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av overnatting ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 1558 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk