"tilbehøret puste" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

tilbehøret puste

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

tilbehøret puste (utellelig) En måte å puste i en organisme som kosttilskudd eller midlertidig erstatter rektor måte å puste. tilbehørs puste muskler, tilbehør puste organ 1970, William Stewart Hoar; David J. Randall, Nervesystemet, sirkulasjon og respirasjon, side 402: Figur 15 oppsummerer sitt arbeid på de faktorene som styrer puste i ryllik, Erythrinus, en teleost som bruker sin luft blære for tilbehøret puste. 2007 Leslie Kaminoff, Yoga Anatomy, side 13: Med tanke på grad av muskelspenninger som tilbehør puste innebærer netto payoff i oksygene gjør det en dårlig energisk investering. 2008, Leon chaitow; Joseph pizzorno, Jr., Naturopathic Physical Medicine, side 387: refleksivt munn pusting og tilbehør pusting er assosiert


Referanse:

accessory breathing

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av tilbehøret puste. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 70 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av tilbehøret puste ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 1479 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk