"forlate" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

forlate

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

forlater (flertall abandonings) En handling der noe eller noen er forlatt; oppgivelse, omsorgssvikt 1842, Richard Oastler, The Fleet Papers, bind 2, side 306: kan Deres sensuality- -deres universelle og umettelige lustings, og uverdige abandonings av deres ulykkelig victims- ikke bli kreditert av de som ikke har bevis for slike forbrytelser. 1985, Annette Baier, "Frankena og Hume på Points of View", i Postures av Mind, ISBN 0816613265, side 174: Jeg skylder den som er avhengig av meg den mest skånsomme av abandonings, hvis jeg forlater ham. . 2003, Susan Peterson, The Craft og Art of Clay, utgave fjerde utgave, ISBN 1856693546, side 315: Vi lever i tid og gjennom det, bygger vi våre hytter i sine ruiner og vi har ikke råd til alle disse abandonings.


Verb:

forlate Present partisipp av forlate. Mange har blitt forlate hjemmene sine på grunn av volden. (progressive) Deres utsettelse av hjemmene sine innebærer ingen skatteinntekter for kommunen. (gerund) En forlate mann kan være en forløper til konkurs. (participial adjektiv)


Referanse:

abandoning

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av forlate. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 98 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av forlate ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 223 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk