"et eget liv" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

et eget liv

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

et liv av sine egne (flertall sitt eget liv) (idiomatisk) En uavhengig eksistens med noen karakteristikker av livet. 1996, George Steiner, Tolstoj eller Dostojevskij: An Essay i Gamle Kritikk, avviser side 181 Sartre den oppfatningen at en tenkt karakter besitter, i enhver rasjonell fornuft ", et eget liv". 2002 John Seely Brown, Paul Duguid, The Social Life of Information, side 18, finner informasjon om ikke bare en hastighet på egen hånd, men et eget liv. 2003 Kristin Hunter Lattany, The Lakestown Rebellion, side 185 En massiv bakrus med et eget liv holdt Fess festet til sengen det meste av søndagen.


Referanse:

a life of its own

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av et eget liv. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 147 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av et eget liv ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 47 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk