"a great deal" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

a great deal

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

en god del (utellelig) (idiomatisk) En stor mengde; mye. 1865, Lewis Carroll, Alice i Eventyrland, Kapittel 11: Hvem stjal Tarts ?, "Tenk på din dom," sa kongen til juryen. "Ikke ennå, ikke ennå!" The Rabbit fort avbrutt. "Det er en god del for å komme før det!" 1994 23. april Christensen, Damaris, "Of kratere og sprekker", Science News, volum 145, nummer 17, side 266: Landh arbeid bare peker på det faktum at det er en stor avtale av membranstrukturer som ikke er godt forstått 2010 Januar 13, PBS_NewsHour: Så, theres mye frustrasjon og sinne, egentlig, at folk ønsker å vite hva som skjer.


Adverb:

Adverb en god del (ikke sammenlignbar) (idiomatisk) Veldig mye; i stor grad; mye; massevis. Vi hadde en god del mer penger etterpå. De hadde en god del mindre enn vi hadde. 1904 John Henry hår, kjente menn fra middelalderen: Gutenberg, Mens Gutenberg vokste opp en ny måte å lage bøker kom i bruk, noe som var mye bedre enn å kopiere for hånd.


Referanse:

a great deal

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av a great deal. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på a great deal finner du nedenfor:

1.a great deal
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 213 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av a great deal ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 35 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk