"en god avtale" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

en god avtale

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

en god del (utellelig) (idiomatisk) En stor mengde; mye. 1838 Edgar Allan Poe, Hvordan skrive en Blackwood Artikkel, Du kan gjøre en god del av det lille faktum hvis riktig arbeidet.


Adverb:

Adverb en god del (ikke sammenlignbar) (idiomatisk) Veldig mye; i stor grad; mye; massevis. Vi hadde en god del mer penger etterpå. 1865, Lewis Carroll, Alice i Eventyrland, Kapittel 5: Råd fra en Caterpillar, Hun var en god avtale skremt av denne svært plutselige endringen, men hun følte at det ikke var tid til å være tapt, som hun ble krymper raskt: så hun satt til å jobbe på en gang for å spise noen av de andre litt.


Referanse:

a good deal

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av en god avtale. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 127 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av en god avtale ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 32 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk