"en venn i nød er en venn faktisk" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

en venn i nød er en venn faktisk

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Ideen om at falske venner vil flasse og sanne venner vil avsløre seg selv som sådan i tider med motgang er gamle; Ennius (circa 239-169 f.Kr.) observert amicus Certus i re incerta cernitur ("en sikker venn som er kjent i usikre tider"), og Euripides observert i hans Hecuba (424 f.Kr.) som ἐν τοῖς κακοῖς γὰρ ἁγαθοὶ σαφέστατοι φίλοι: τὰ χρηστὰ δ αὔθ ἕκαστ ἔχει φίλους (en tois kakois gar hagathoi saphestatoi philoi: ta khrēsta d auth hekast ekhei philous, "det er i trøbbel time at den gode klarest viser deres vennskap, om velstand for seg selv i alle tilfeller finner venner ").


Ordtak:

en venn i nød er en venn faktisk En sann venn er en som hjelper deg når du er i nød. 1 958 av september, Marvin L. Middlebrooks, et brev publisert i Flying Magazine, volum 63, nummer 3, side 8: Jeg hadde en flight plan for å avbryte så spurte om det var en telefon nær. Mr. Littrell sa hans nabo over veien hadde en. Han var glad for å kjøre oss dit {{subst: ndash} om tre miles over noen felt som vil riste ut øyet tennene. De sier "en venn i nød er en venn indeed." Mr. Littrell beviste det. Jeg er takknemlig. 1999 The Alaskan Saga of Thomas Churchill O'Brien (ISBN 1583485902), side 87: prøver å tenke i stedet for alle de gode tingene som skjedde med meg i livet mitt, prøver å tenke på noe viktig person jeg visste hvem som kunne hjelpe meg, men jeg kunne ikke tenke meg noen. En venn i nød er en venn, ja, og jeg sikker på at kunne ha brukt en da. Hvis en av vennene dine er i behov (hjelp), være en god venn for dem og hjelpe dem. 2 011, Paul A. Rose, Los Hombres de Bolton (ISBN 1848766483), side 153: 'Stan' Ian svar, med et vondt blikk på ansiktet hans. «Vil jeg gjøre noe sånt? Jeg er bare her for å gi deg moralsk støtte. Jeg regner med at du kommer til å trenge all den hjelpen du kan få. Du vet hva de sier; en venn i nød er en venn indeed. ' 'Or i tankene dine, en venn i nød er en myk mål. Nå piss off! " 2011 Vår Perfect Moment (ISBN 1462874584), side 81: "Du vet, de sier en venn i nød er en venn faktisk jeg donert blod, men andre selv donere hjerter, så etter alt, føler jeg ganske bra at min venn er. nå trygt fra litt blod jeg kunne slippe, "Katy sa lidenskapelig. (Kan vi bekrefte (+) dette fornuftig?) Noen som trenger din hjelp er sannsynlig å være mer vennlig mot deg. (Tillegg av sitatene indikerer denne bruken blir søkt): (Kan vi bekrefte (+) dette fornuftig?) En trengende venn er en uønsket venn.


Referanse:

a friend in need is a friend indeed

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av en venn i nød er en venn faktisk. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 267 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av en venn i nød er en venn faktisk ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 27 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk