"en kamel er en hest som er laget av en komité" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

en kamel er en hest som er laget av en komité

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Ordtak:

en kamel er en hest som er laget av en komité Et uttrykk kritisk til komiteer-eller analogisk, gruppe beslutnings-ved å vektlegge ineffektivitet av å innlemme for mange motstridende meninger i et enkelt prosjekt. I denne figuren av tale, de karakteristiske trekk ved en kamel, for eksempel sine pukler og dårlig temperament, blir tatt for å være misdannelser som resulterte fra sin dårlig design. 1952, Proceedings ordinært møte, Ohio Valley Transportation Advisory Board, Pacific Northwest Advisory Board, s. 24: En kamel er en hest som er laget av en komité, så vi håper at denne komiteen vil-og jeg tror det vil-funksjonen på riktig måte. 1964, Peter og kommissæren, Allan Sherman og Boston Pops: Og vi alle vet de sier, som er sant, så vel som vittig, som en kamel er en hest som er designet av en komité. 1975, The Professional geograf: The Journal of Association of American Geographers, V.27 1975, s. 132: Hvis en kamel er en hest som er laget av en komité, hva er et materiale policy statement utarbeidet av syv studie lagene? 1976, Popular Science, v.209 1976 Jul-desember: Den som konkluderte med at en kamel er en hest som er laget av en komité kan ha lignende tanker om drosjer. 2002 The West Wing, episode Night Five, original airdate 6 februar 2002: "Dette er en president adresse, Andrea, ikke en kamel (...) En kamel En hest bygget av komiteen!" (Toby Ziegler) 2004, Roger Ebert, film årbok 2005, Roger Ebert, Andrews McMeel Publishing, ISBN 0740747428, s. 388: For å sitere en annen gammel ordtak: "En kamel er en hest som er laget av en komité." Liv eller noe sånt som det er filmen designet av kamelen. 2 011 5. januar 2 011 Mineola, NY Village forsamlingen. opprinnelige airdate 5 januar 2011: "Du vet hva de sier om komiteer, er en kamel en hest som er laget av en komité - Hederlig Mayor Lawrence Werther, ordfører i Incorporated Village of Mineola, New York.


Referanse:

a camel is a horse designed by a committee

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av en kamel er en hest som er laget av en komité. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på en kamel er en hest som er laget av en komité finner du nedenfor:

1.en 't
2.en 1
3.en annen
4.en annen gjette
5.en av de dagene
6.En av disse dagene
7.en av håndleddet
8.en øks å slipe
9.en bagatell
10.En bar
11.en billett
12.en bit
13.en bjørn
14.en bloc
15.en boks
16.en brann
17.en brisling å fange en makrell
18.en cheval
19.en dag
20.en dag sent, og en dollar kort
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 338 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av en kamel er en hest som er laget av en komité ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 9 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk