"a-" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

a-

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

a-


Engelsk Uttale:

a-


Prefiks:


Definisjon

A-

A, som prefiks til engelske ord, er hentet fra ulike kilder. (1) Det betyr ofte på eller i (fra en, noen former for (angelsaksiske) på), betegner en tilstand, som i gjære, til fots, Abed, galt, sover, grunnstøting, værs, vekk ((anglo Saxon) onweg), og analogically, brann, atremble, etc. (2, Anglo-Saxon) off, fra, som i adown ((angelsaksiske) ofdüne av dun eller bakken). (3, Anglo-Saxon) a- ((gotisk) oss-, Ur-, germansk eller tysk ER-), gir som regel en intensiv styrke, og noen ganger følelsen av unna, på, rygg, som i oppstår, overholde, siden . (4) Old English y- eller i- (skadet fra (angelsaksiske) uatskillelige partikkel ge-, beslektet med (gammelhøytysk) GA-, gi-, (Gothic GA-)), som, som prefiks, gjort noen vesentlig tillegg til betydningen, som i klar. (5) fransk à ((latin) ad til), som i abase, oppnå. (6, latin) a, ab, abs, fra, som i avverge. (7) Gresk insep. prefiks en uten, eller privative, ikke, som i avgrunnen, ateist; beslektet med (engelsk) un-.

Merk: I tillegg til disse, er det andre kilder som prefiks en tar sin opprinnelse.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av a-. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på a- finner du nedenfor:

1.a-
2.A-en
3.a-morgener
4.a-sea
5.a-tå
6.A-vitaminsyre
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 198 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av a- ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 4 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 2 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk