"Zachary" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Zachary

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Riktig Substantiv:

Zachary En mannlig fornavn, engelsk dialekt form av Zacharias, Zachariah og Sakarias. 1611 King James versjon av Bibelen (Autorisert versjon), 2 Esdras 1: 39-40: til hvem jeg vil gi for ledere, Abraham, Isak og Jakob, BENAKTIG, Amos og Mika, Joel, Abdias, og Jonas, Nahum, og Abacuc, Sophonias, Aggeus, Zachary, og Malachy, som kalles også en Herrens engel. 1 605 William Camden, Remains gjelder Storbritannia, John Russell Smith 1870, s.56: Riktignok i vår sen reformasjonen, har noen av god betraktning brakt i Zachary, Malachy, Josias, og c. som bedre enige med vår tro, men uten forakt for countrey navn (som jeg håper), som har både gode og nådige significations, 2003 Alan Grayson, Mile End, PageFree Publishing Inc., ISBN 158961092X, side 366: "Zachary" Leppene smacked på navnet. "Det er ikke en ... vel, en ... jødisk navn, er det?" "Å ja, Sakarja, min far ble født i Sovjetunionen, i Podolsk, og min mors familie kom fra Russland også, for lenge siden. Jeg antar at det er russisk eller noe." "Russian? Det høres ikke russisk." "Vel, jeg vet ikke helt, min mor likte Zachary Scott i bildene."


Referanse:

Zachary

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Zachary. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på Zachary finner du nedenfor:

1.zac
2.Zacatecas
3.zacatuche
4.zaccagnaite
5.Zacco
6.Zach
7.Zachariah
8.Zacharias
9.Zachary
10.Zachun
11.zack
12.Zackary
13.zackly
14.zacoprid
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 97 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Zachary ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 280099 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk