"X Faktor" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

X Faktor

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

X-faktor (flertall X faktorer) (idiomatisk) Et ukjent eller vanskelig å definere innflytelse; en faktor med ukjente eller uforutsette konsekvenser. 1992, Lia Matera, tidligere straffet, side 121 Vi gled inn i vårt kontor, siste to kvinner diskuterer "X-faktor", en tilsynelatende udefinert kvalitet firmaet sitt følte de manglet. 1999 Joel R. DeLuca, Politisk Savvy: Systematiske tilnærminger til ledelse Bak kulissene, side 75 Kartet kan være misvisende. Det kan synes å inneholde all relevant informasjon, men i virkeligheten, er det alltid en X-faktor. 2007 Tasmina Perry, pappas Girls, side 12 og satte ham på en LA filmsett, og han lyste med at udefinerbare X-faktoren som agenter over hele verden ønsket at de kunne flaske. protrombinase, også kalt faktor X.


Referanse:

X factor

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av X Faktor. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på X Faktor finner du nedenfor:

1.X Faktor
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 127 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av X Faktor ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 278364 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk