"UKoGBaNIan" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

UKoGBaNIan

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv UKoGBaNIan (ikke sammenlignbar) (uformell) Av Storbritannia. 1997 25. november Mike Holmans <mholmansdircon.co.uk> "Re: 11 år gammel fikk 25 års fengsel.?", Melding-ID <347ac15e.8034891@news.axion.bt.co.uk>, alt. folklore.urban, Usenet: Jeg tror du refererer til UKoGBaNIan tilfellet at av Mandy Allwood, som unnfanget octuplets. 1998 5. januar Mark Shaw <mshawasic.sc.ti.unicorn.com> "Re: Daily Record CROSSWORD", melding-ID <68rl6c$ris$1@spock.asic.sc.ti.com>, rec.puzzles et al, Usenet. "Points" er UKoGBaNIan for Usan "brytere", og siden Mr. Ridgway postet fra en .uk adresse jeg tror vi kan anta at dette "Daily Record" hans er en UKoGBaNIan avis. 2 009 17. april Bill Kinkaid <davelister@shaw.ca> "Re: Boston Tea Party gjør-overs", melding-ID <lo3hu45bv0utsa118kuq0ml2agivcphr0d@4ax.com>, alt.fan.cecil-adams, Usenet: Her i Canada, Jeg husker vi brukte et helt år på UKoGBaNIan historie, og vi fikk en god dose av kanadisk historie, men jeg husker ikke mye i det hele tatt om USAnian historie.


Referanse:

UKoGBaNIan

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av UKoGBaNIan. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 85 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av UKoGBaNIan ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 258503 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk