"Tristram" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Tristram

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Riktig Substantiv:

Tristram En mannlig fornavn, variant av Tristan. 1 759 Laurence Sterne, Tristram Shandy, 1: XIX: Men av alle navnene i universet han hadde mest uovervinnelige aversjon for Tristram, - han hadde det laveste og mest forakte oppfatning av det på noen ting i verden, - tenker det kunne produsere ingenting i rerum natura, men hva var ekstremt mener og ynkelig: - - - --In et ord, for å se en slik en, på sine gamle dager, dårlig utstyrt for problemer, ti ganger på en dag lider sorg; --ten ganger på en dag ringer barn av hans bønner Tristram - Melancholy dissyllable av lyd! som, til ørene, var unison å nincompoop og ethvert navn vituperative under himmelen.


Referanse:

Tristram

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Tristram. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 13 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Tristram ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 255917 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk