"Stobie pol" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Stobie pol

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra Stobie («etternavnet») + pol, etter oppfinneren, James Cyril Stobie.


Substantiv:

Stobie pol (Stobie flertall stolper) (Australia, hovedsakelig South Australia) en stang for understøttelse av kraftlinjer, som består av en konisk plate av betong i parentes med stålbjelkene. 1927 er Physical Society of London, Institution of Electrical Engineers, Naturvitenskapelige Abstracts, side 45, estimert levetid Stobie pole førtifem år, uten vedlikehold, men belegg med bitumen på grunnlinjen. 1985, Tad Sobolewski, krysset Bridges, side 76, sto han bak en gammel og falleferdig Stobie polet og eyed meg og min pushbike. 1993, Patti Walkuski, David Harris, No Bed Of Roses: Memoirs of a Madam, side 243, Pepe, på ti år gammel, hadde nettopp stjålet sin første bil, en blå VW parkert opp gaten. Han var for liten til å nå bremsepedalen og pranged det inn en Stobie pol. 2008, Graeme Dandy, David Walker, Trevor Daniell, Robert Warner, planlegging og utforming av tekniske systemer, Second Edition, side 68, men mangel på trær i South Australia sterkt begrenset bruk av tømmer og førte til tidlig og utbredt bruk av en stålbetong kompositt pol, kalt en Stobie pole etter sin designer. Stobie polene har vært et kjennetegn ved Sør australske landskapet i mange tiår.


Referanse:

Stobie pole

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Stobie pol. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på Stobie pol finner du nedenfor:

1.sto
2.Stoa
3.stoak
4.stoat
5.stob
6.Stobie pol
7.stocah
8.stoccade
9.stoccado
10.stochastic
11.stochasticism
12.stochasticity
13.Stochastics
14.stock
15.stock picker
16.stockboy
17.stockbreeder
18.stockdove
19.Stocken
20.stockens
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 158 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Stobie pol ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 235834 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk