"Oscar agn" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Oscar agn

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

(film) En film som oppfattes å ha blitt produsert i det minste delvis for å bli nominert til, og forhåpentligvis vinne, en Academy Award. 1968 16. desember, New York Magazine, bind 1, ISSN 0028 til 7369, side 5:.. "O'Toole og Hepburn er minneverdig og makeløs Du vil aldri se bedre prestasjoner Disse er både Oscar agn utflukter 2005, Steve Pond,. The Big Show: Høye Times og Dirty Omgang Backstage på Oscar-utdelingen, side 261: Director Steven Soderberghs Traffic var mer typisk Oscar agn, men high-minded tre-timers film om narkotikahandel langs den amerikanske / meksikanske grensen var også inkonsekvent og Soderberghs forkjærlighet for å blande i kornete film lager og jerky håndholdt kamera ikke regne å endear ham til eldre Academy velgere.


Referanse:

Oscar bait

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Oscar agn. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 154 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Oscar agn ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 174426 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk