"Margaret" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Margaret

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra navnet på en legendarisk tredje århundre helgen, fra latin margarita, fra gammelgresk μαργαρίτης (Margarites, "perle").


Riktig Substantiv:

Margaret En kvinnenavn. 1 590 William Shakespeare: Første del av kong Henrik den sjette: Act V, Scene V (den avsluttende linjer): Margaret skal nå bli dronning, og regelen kongen; Men jeg vil regjere både henne, kongen og riket. 1830 Mary Russell Mitford: Our Village: Cottage Navn: Margaret, Marguerite - perlen! tusenfryd! Oh navn av romantikk og minstrelsy, som bringer de dager ridderlighet til tankene, og tilbedelse av blomster og damer rettferdig! 1 868 Bentleys Miscellany, London. p.417: Blant oss engelsk, navnet er en større favoritt enn med noen annen nasjon: men vi har spilt på det, og misbrukt det oftere også. Ikke i noe språk betyr Margaret høres søtere eller homelier enn i våres: ikke så Mag, Maggie, Meg, Madge, Moggie, Peg, Peggy, og avskyelig Piggy, hvorav abridgements bare de to første er forsvarlig. 2012 Louise Erdrich, The Round House, Corsair (2013), ISBN 9781472108166, side 292: Jentene fra vår år ble hovedsakelig heter noen versjon av Shawn. Det var Shawna, Dawna, Shawnee, Dawnali, Shalana, og bare ren Dawn og Shawn. Det var også en jente som heter Margaret, oppkalt etter sin bestemor, som jobbet på postkontoret. Jeg endte opp med å snakke med Margaret. En elv av sørvest Western Australia, antatt oppkalt etter en fetter av John Garrett Bussell, grunnleggeren av Busselton. En elv av Kimberley-regionen i Western Australia, oppkalt etter sin europeiske oppdag søster-i-loven.


Anagrammer:

teragram


Referanse:

Margaret

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Margaret. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på Margaret finner du nedenfor:

1.mar
2.Mar
3.mar-tekst
4.mara
5.marabaraba
6.marabi
7.marabou
8.marabout
9.maraboutic
10.marabunta
11.maraca
12.Maracaibo
13.maracan
14.Maracatu
15.maracock
16.Maradonaesque
17.marae
18.maraging
19.Maragoli
20.Marah
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 26 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Margaret ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 142893 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk