"Jordan" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Jordan

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra hebraisk ירדן (Yarden), Jordan (opprinnelig elva).


Riktig Substantiv:

Jordan Et land i Midtøsten. Offisielt navn: Hashemite Kingdom of Jordan. En elv av Midtøsten, som er nevnt i Bibelen, renner det ut i Dødehavet, og etter som landet heter. En mannlig gitt navn; i middelalderen gitt til barn døpt med Jordan vann brakt av korsfarerne. 1989 Jeanette Winterson, sexing kirsebær, Grove Press 1998 ISBN 0802135781, sider 3-4: Jeg kaller ham Jordan og det vil gjøre. Han har ikke noe annet navn før eller etter. Hva var det å ringe ham, fisket som han var fra den stinkende Thames? Et barn kan ikke kalles Thames, nei og ikke Nile heller, for alle hans likhet til Moses. Men jeg ønsket å gitt ham en elv navn, et navn som ikke er bundet til noe, akkurat som vannet ikke er bundet til noe. En etternavn avledet fra den mannlige gitt navn. En kvinnenavn brukt siden midten av det 20. århundre.


Referanse:

Jordan

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Jordan. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 80 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Jordan ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 126741 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk