"Eurabia" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Eurabia

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Blanding av Europa og Arabia


Riktig Substantiv:

Eurabia (nedsettende) En antatt fremtidig Europa overtatt av radikal islam. 2006 Nedlasting de Vries, Lawrence Eugene Sullivan, politiske teologi: offentlige religioner i et post-sekulære verden Videre frykten for en fremvoksende "Eurabia" ignorerer de enorme økonomiske og kulturelle forskjeller mellom innvandrerbefolkninger i de ulike europeiske land ... 2007 José Pedro Zúquete, Misjonær politikk i dagens Europa Blant de som kobler utfoldelsen av Eurabia med en populær reaksjon som kan bringe tilbake fascismen til Europa er kanadisk spaltist Mark Steyn. 2008, Olivier Roy, The politics of kaos i Midtøsten Cultural Islam og myten om Eurabia


Referanse:

Eurabia

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Eurabia. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 72 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Eurabia ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 82009 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk