"Emily" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Emily

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Norsk form av Latin Aemilia, et gens navn fra aemulus ("rival, eller de i neste dal").


Riktig Substantiv:

Emily En kvinnenavn. 1380s-1390s, Geoffrey Chaucer, The Canterbury Tales: The Knight Tale jeg er din dødelig fiende, og det er jeg som er så varmt Loveth Emily den lyse, At jeg skulle dø her til stede i hennes syn. 1830 Mary Russell Mitford, Our Village: Fourth Series: Cottage Navn: Folk vil ta sine ideer, og en dame har sine favorittnavn. Jeg har selv flere, og de er stort sett korte og enkle. - - - Emily, der all kvinnelig sødme synes bundet opp - kanskje dette er effekten av foreningen av ideer - Jeg har kjent så mange sjarmerende Emilys 1 980 Barbara Pym: A Few Green Leaves ISBN 0060805498 side 8: Dette kan ha stått for Emma Christian navn, for det hadde virket å Beatrix urettferdig å kalle datteren Emily, et navn assosiert med hennes bestemors tjenere snarere enn forfatteren av The Wuthering Heights, så Emma hadde blitt valgt, kanskje med håp om at noen av de kvalitetene besatt av heltinne av romanen kan bli foreviget. 2 010 Joanne Harris, blueeyedboy, Doubleday, ISBN 9780385609500, side 102: Emily. Em-il-y, tre stavelser, som en banker på døren til skjebne. En så merkelig, gammeldags navn, sammenlignet med de Kylies og traceys og Jades - navn som stinket av Impulse og fett, og skilte seg ut i glorete neonfarger - mens hennes var at dempet, mørke rosa, som tyggis, som roser -


Anagrammer:

limey


Referanse:

Emily

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Emily. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på Emily finner du nedenfor:

1.EMI
2.EMIC
3.emicant
4.emication
5.emiction
6.emictory
7.emigrant
8.emigrational
9.emigrationist
10.Emigrator
11.emigrere
12.Emil
13.Emile
14.Emilia
15.emilite
16.Emily
17.eminency
18.eminense
19.eminent domain
20.eminente
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 78 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Emily ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 77444 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk