"Jul" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Jul

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra slutten av gammelengelsk Cristesmæsse ("Kristi masse, Kristi festival"); som om Kristus + -mas.


Synonymer:

Yule Chrimble (Crimble), Crimbo (Chrimbo)


Substantiv:

Christmas (flertall julene) juledag, dagen det feires 25. desember et engelsk kvartal dag. Denne julen skal vi åpne gavene så gå til bestemor til middag. Juletid, tolv Days of Christmas, sesongen (tradisjonelt fra 24. desember til 6. januar) rundt ferie. (US, detaljhandel) Perioden fra fredag ​​etter Thanksgiving til julaften, opptatt med shopping og forberedelser til jul. De tre siste julene har vært bra for forhandlere. (markedsføring, varehandel) jula, slutten av året periode, opptatt med shopping og forberedelser til jul. The Christmas shoppere brukte mindre i desember enn i fjor, men vår butikk vil sannsynligvis se like mange returnerte varer i løpet av de tolv juledagene.


Riktig Substantiv:

Christmas (flertall julene) En allment feiret festival til minne om Jesu Kristi fødsel, som omfatter ulike Christian, pre-kristne og sekulære skikker. Du feirer jul på? En personifisering av julen.


Begrep:

Mawlid


Referanse:

Christmas

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Jul. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 144 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Jul ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 44174 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk