"AAAA" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

AAAA

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

AAAA (flertall AAAAs) En bestemt størrelse og konfigurasjon av elektrisk batteri. (slang) En baseball spiller som er for god for Minor League Baseball, men ikke godt nok for Major League Baseball. Aa type DNS-posten brukes til å indikere IPv6 Internett-adressen til en DNS-navn.


Initialism:

AAAA Amateur Athletic Association of America American Association for Advancement of Agnostisisme American Association for Advancement of Atheism American Association for kvotering American Association of reklamebyråer Antique Aeroplane Association of Australia Antique Appraisal Association of America Army Aviation Association of America Associated Skuespillere og artister av America (Singapore) Association of Akkrediterte Reklamebyrå Australian Advertising Advisory Authority Australian Association of Advertising Agencies Australian Automotive Aftermarket Association "Autentisering, Autorisasjon, regnskap og revisjon", de fire viktigste tjenestene som tilbys av en Internett Authentication Service.


Referanse:

AAAA

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av AAAA. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på AAAA finner du nedenfor:

1.AAAA
2.aaaaagh
3.AAAAI
4.aaagh
5.AAAS
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 152 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av AAAA ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 95 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk